Όροι Συμμετοχής στο Toyland Game της Clinique


Η προσφορά ισχύει για λίγες μόνο ημέρες.

Αποκτήστε το δώρο σας με αντίστοιχο ύψος αγορών* από το clinique.gr.

Έχετε 3 ευκαιρίες ανά ημέρα να διεκδικήσετε ένα δώρο. Εφόσον η προσφορά χρησιμοποιηθεί και το δώρο προστεθεί στο καλάθι, δε μπορείτε να το αφαιρέσετε και να παίξετε ξανά κατά τη διάρκεια της ίδιας συναλλαγής. Εάν αδειάσετε το καλάθι, το δώρο θα χαθεί και θα μπορείτε να παίξετε ξανά. Η προσφορά ισχύει για λίγες μόνο ημέρες και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων των δώρων. Διατηρούμε το δικαίωμα να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε δώρο προσφέρεται με αντίστοιχο. Μόνο ένα δώρο ανά παραγγελία. Η προσφορά μπορεί να τροποποιηθεί ή ακυρωθεί χωρίς πρότερη ειδοποίηση. Τα δώρα δεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαχθούν.

Τα δώρα που συμμετέχουν στην προσφορά, είναι: ένα Deluxe Δείγμα All About Eyes 5ml, ένα Deluxe Δείγμα Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate 5ml, μία mini High Impact Mascara 3.5ml.

*Στο οριζόμενο ύψος αγορών δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα συσκευασίας δώρου και έξοδα αποστολής, προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα τη στιγμή της παραγγελίας, ή αγορές που πραγματοποιούνται πριν την έναρξη ή μετά το πέρας της προσφοράς.